Vanzari Corporate

     Suntem prezenti pe piata romaneasca de IT&C de mai bine de doisprezece ani. Avem dezvoltata o retea stabila de parteneri cu care am dezvoltat o relatie trainica si constructiva ajutandu-ne reciproc in vederea obtinerii unor rezultate de exceptie. Va invitam si pe dumneavoastra sa deveniti partener inregistrat Greensoft Computers.

     Oferim partenerilor nostri o gama completa de servicii IT&C, de la cablari structurate, mentenanta hardware, implementare solutii hardware si software, pana la furnizare servicii de internet si date. Imbunatatim in permanenta gama de servicii oferite astfel incat sa fin aliniati cu cerintele aparute in piata. Toti tehnicienii nostri detin certificari specifice, sunt in permanenta la curent cu noile tehnologii aparute in mediul IT astfl incat sa poata onora toate solicitarile.

Departamentul nostru de consultanta corporate va sta la dispozitie.


 

     Greensoft Computers va sustine si in vederea obtinerii cotatiilor de pret pentru proiectele europene sau in colaborare cu institutii publice la care doriti sa participati. Fie ca e vorba de proiecte europene sau de proiecte de pe platforma electronica SEAP, consultantii nostri va stau la dispozitie in vederea finalizarii proiectelor. Va putem ajuta incepand cu partea de proiectare si ofertare, suport solutii tehnice, implementare proiect si managenmentul post vanzare al serviciului pe care l-ati solicitat.


 

     Am participat la proiecte ample in nume propriu sau in colaborare cu partenerii nostri atat din mediul privat cat si din mediul de stat. Departamentul corporate dispune de o structura specializata dedicata vanzarilor Business to Business(B2B) , ce garanteaza derularea contractelor de achizitii corporate si participarea la licitatii sau alte proiecte de investitii.


 

     Structura contine 4 echipe specializate pe directii de business distincte, manageri de cont, dar si un departament de consultanta tehnica formata din personal certificat in mai multe arii de pregatire (proiectare si instalare retele de date,voce,sau mixte, administrare si configurare servere, instalare si configurare solutii de birou,printing, etc.).


 

Contactati-ne