Optimizare SEO

     Greensoft Computers ofera Servicii de Optimizare SEO pentru site-ul dumneavoatra. Va putem consilia si indruma in vederea crearii si gestionarii corecte a unei campanii SEO creata special pentru nevoile dumneavoastra. Optimizarea inseamna construirea unui website mai util, mai complet si de interes in ochii motoarelor de cautare (google,yahoo,bing,etc), scopul fiind cel de a obtine vizibilitate sporita pe cuvinte cheie indexate.


 

On Site SEO Services

Modalitati de implementare:

Analiza si imbunatatirea cuvintelor cheie din site-ul dumneavoastra: cuvintele cheie reprezinta o pondere semnificativa din profitul dvs. on-linesi este cea mai eficienta practica din optimizarea ON SITE.

Analiza si imbunatatirea “Title” din codul paginii html

Analiza si imbunatatirea “Meta Description” din codul paginii html

Analiza continutului si alegerea cuvintelor cheie.

Verificarea si remedierea erorilor/glitch-urilor din codul paginii html: este important ca site-ul pe care dorim sa-l promovam sa fie asamblat dintr-un cod curat si conform cu standardul W3C si CSS, fara erori, bug-uri sau disfunctionalitati.

Inrolarea site-ului in Google Analytics si Webmaster Tools si generarea unui raport lunar (google analytics si webmaster tools sunt softuri gratuite puse la dispozitie de motorul Google pentru a spori performantele site-ului vizat. ).

Off Site SEO Services

Modalitati de implementare:

Link Building: inseamna crearea si distribuirea de linkuri pe diferite domenii si subdomeniisi prin diferite modalitati pentru a creste Page Rankul paginii dumneavoastra web. Este cea mai eficienta practica din optimizarea SEO of- site.

Creare articole de specialitate pe cuvinte cheie

Creare si dezvoltarea de continut pentru Social Media (Facebook,Vimeo Tweeter,Flicker,Tumblr etc): Impactul social media creste substantial de la an la an iar de aici apare nevoia ca afacerea dumneavoastra sa fie in permanenta prezenta online prin intermediul acestor instrumente deosebit de eficiente.