Service Laptopuri

Aveti probleme cu chip-ul placii video?

 • Laptopul porneste dar nu aveti imagine pe display?
 • Va apar artefacte pe display?
 • In timpul jocurilor care solicita intensiv placa grafica depasiti temperatura recomandata?

    Exista mai multe motive care pot duce la aceste anomalii:

 1. Chipsetul grafic dezlipit de pe soclu, in acest caz putem sa intervenim in doua feluri; fie prin procedeul de reflow ( aplicare de aer cald pe chipsetul grafic pentru uniformizarea lipiturilor de sub chip) fie prin procedura de reballing ( implica inlocuirea completa a bilelor de fludor ce fac legatura intre pinii chipsetului grafic si placa de montaj.
 2. Pasta termoconductoare este imbatranita. In acest caz se procedeaza la inlocuirea acestui mediu de transfer. Produsele pe care le folosim in aceasta interventie sunt toate clasate in acest sens, de cea mai buna calitate. In medie, noua pasta rezista in jur de doi ani, dupa expirarea acestui termen luati in considerare sa repetati procedura. Procedand astfel veti crea conditile optime de functionare pentru produsul dumneavoastra
 3. Cooler-ul si radiatorul laptopului dumneavoastra sunt blocate din cauza prafului. In acest caz se procedeaza la curatarea laptopului. Procedura implica dezasamblarea laptopului si curatarea tuturor urmelor de murdarie. In cazul incare tehnicienii nostri constata ca exista piese ce necesita inlocuirea va putem oferi oricand suport in acest sens. Avem in stoc propriu sau stoc furnizor varii solutii de racire pentru multiple modele de laptop, de la modele ceva mai vechi pana la produsele din liniile abia lansate pe piata.

 

Daca aveit probleme cu placa video, chipsetul poate fi dezlipit si necesita un reballing sau reflow.
Daca aveti probleme cu placa video, chipsetul poate fi dezlipit si necesita un reballing sau reflow.
Temperatura
Odata cu dezlipirea chip-ului placii video cresc temperaturile de functionare
Artefacte
Va apar artefacte (dungi/pete/buline/"ruperi pe ecran") in jocuri sau chiar si in folosinta de zi cu zi
Instabilitate
Nu puteti utiliza laptop-ul/pc-ul, va apar BSOD-uri si se innegreste ecranul, se restarteaza de unul singur

Aveti nevoie de o noua placa de baza pentru laptop?

 • Din experianta noasta va putem spune ca procentajul succesului in repararea placilor de baza este intre 60% si 80%. Astfel, inainte de a investi intr-o noua placa de baza luati in considerare varianta reparatiei.
 • Daca in trecut ati apelat la service-uri care v-au sugerat ca nu au expertiza necesara pentru a interveni pe placa de baza a laptopului dumneavoastra, nu este si cazul nostru, avem tehnicieni cu o experienta vasta in reparatea acesui tip de device-uri.
 • Daca in urma procedurii de analiza a produsului defect, tehnicienii nostri constata ca reparatia nu este fezabila, nici o problema. Avem parteneriate cu principalii distribuitori de piese de schimp. Cu siguranta vom gasi placa de baza de care aveti nevoie pentru a va putea bucura in continuare de laptopul dumneavoastra

 

Contactati-ne


 

Laptopul dumneavoastra nu se mai incarca sau nu aveti sonor pe mufa de casti?

 • In cazul in care acumulatorul a depasit perioada medie de utilizare exista proceduri de revitalizare a acumulatorilor. Rata de succes este in jur de 40% iar astfel veti putea recastiga partial autonomia acumulatorului dumneavoastra.
 • Exista posibilitatea ca mufa de incarcare sau mufa jack sa fie dezlipita de pe placa de baza. Acesti conectori se pot fiabiliza. Rata de succes a acestei operatiuni este mare, reusind astfel recuperarea device-ului.
 • In cazul in care acumulatorul dumneavoastra nu poate fi recuperat, colaboram cu cei mai mari furnizori din aceasta nisa, vom gasi in cel mai scurt timp un nou acumulator pentru laptopul dumneavoastra la un pret competitiv
 • Un alt motiv pentru care acumulatorul dumneavoastra nu se mai incarca este defectarea incarcatorului. Nu recomandam interventia pe acest tip pe ansamblu insa va putem oferi variante de produse noi. Toate produsele comercializate de noi vin insotite de garantie, certificat de conformitate si respecta un inalt standard de calitate. Nu vreti sa cumparati cel mai ieftin incarcator de pe piata, cu siguranta nu va furniza puterea de care laptopul dumneavoastra are nevoie. Exista oricand posibilitatea in care cumparand un astfel de produs ieften sa afectati integritatea produsului dumneavoastra.

Ati spart display-ul laptopului sau simtiti nevoia unui upgrade?

     Furnizam o gama larga de display-uri si piese adiacente acestora.  Toate produsele sunt originale, insotite de garantie si certificate de conformitate. Indiferent de brandul laptopului dumneavostra putem incerca oricand un upgrade. Nu mai sunteti multumit de modul de redare al display-ului sau pur si simplu va doriti un display full HD? Analizam produsul, vedem daca se poate aplica upgrade-ul, comandam piesa, o montam si astfel prelungim durata medie de utilizare a produsului satisfacand toate pretentiile dumneavoastra vizuale.


 

Upgrade-uri uzuale si accesorii.

 • Doriti un hard disk mai mare sau sa extindeti capacitatea de memorie? E simplu. Apelati cu incredere la serviciile noastre. Va stam la dispozitie. Beneficiati de consultanta specializata in acest sens pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie referitoare la upgrade.
 • Orice acesoriu de care aveti nevoie il gasiti la noi. Fie ca este vorba de un stand pentru laptop, un docking station sau un dvd-rw intern sau extern va vom furniza cele mai bune servicii de consultanta. Este simplu sa cumparati produse IT in ziua de azi insa cel mai important este sa beneficiati de consultanta particularizata pentru fiecare dintre solicitarile dumneavoastra.

Instalari de sisteme de operare si suport software.

 • Indiferent daca reprezentati o societate sau sunteti persoana fizica va vom ajuta sa faceti alegerea corecta in ceea ce proveste softul utilizat. Acest domeniu a devenit din ce in ce mai complicat si este din ce in ce mai dificil pentru o persoana nespecializata sa faca alegerile corecte referitoare la softul pe care urmeaza sa il foloseasca, fie ca vorbim doar despre sistemul de operare, despre protectia antivirus, firewall sau softuri specializate de grafica si modelare 3D.
 • Toate softurile instalate de noi sunt originale, nu incurajam pirateria. Veti beneficia de suportul nostru complet astfel incat sa fiti pe deplin multumit de solutia implementata.
 • Orice problema legata de driverele produsului dumneavoastra are o rezolvare la noi.
 • Doriti un upgrade de bios, sau un firmware nou pentru unul din device-urile dumneavoastra, contati pe noi.

 

Inlocuiri de carcase sau balamale

 • Daca aspectul laptopului dumneavoastra nu va mai satisface sau ati deteriorat ceva, puteti opta oricand pentru inlocuirea ansamblurilor externe ( carcase, capace, rame, bay-uri unitati optice, etc )
 • Daca balamalele display-ului nu mai sunt ca atunci cand ati cumparat produsul, sa stiti ca si acestea pot fi inlocuite. Vom face tot posibilul sa gasim piesa de schimb de care aveti nevoie.