Webdesign

     Greensoft Computers  va pune la dispozitie o gama completa de Servicii Web, de la Pagini Statice pana la WEB Design Corporate, Magazine Virtuale, Newsletter, SEO, Blog, Forum, Implementare feed retele socializare, Site-uri FLASH, Implementare RSS-uri customizate,etc..

Tindem catre crearea unui design unic, eficient si facil aliniat intotdeauna cu nevoile si dorintele dumneavoastra.


 

Pagina Web Statica
O pagina statica este cel mai simplist mod prin care puteti detine o prezentare a businessului sau a portofoliului dumneavoatra de produse pe internet. Avand un design unic aceasta este conceputa in HTML si poate cuprinde texte, imagini si animatii flash. Paginile statice sunt se potrivest companiilor care nu au de facut modificari frecvente ale structurii site-ului. Pentru clientii care doresc sa detina o pagina web cu un buget minim aceasta este varianta optima.
Pagina Web Dinamica
Astfel de pagini au urmatoarle elemente specifice: design web unic, numar nelimitat de pagini, baze de date MySql, animatii flash, applet-uri java,css. De regula acest gen de pagina se concepe in PHP + MySql si da posibilitatea beneficiarului de a modifica pagina frecvent dintr-o interfata specifica, fara a fi nevoie de cunostinte PHP. In cazul in care sunteti orientati spre o pagina web mai ampla si un web design mai deosebit aceasta este optiunea pe care v-o recomandam.
Magazin Virtual
Va ganditi sa comercializati produsele firmei dumneavoastra pe Internet atunci aveti nevoie de un magazin virtual performant. Acest tip de pagina web are urmatoarele caracteristici: design customizat, numar nelimitat de pagini, baze de date MySql, sistem de plati online securizat, animatii flash, applet-uri java,css. Interfata de management al paginii asigura un mod simplu de adaugare a produselor si a tuturor obiectelor existente in pagina web. Magazinele virtuale concepute de noi sunt bazate atat pe scripturi cunoscute (osCommerce) cat si pe solutii noi personalizate.
Redesign/Optimizare
Doriti sa aduceti o schimbare site-ului dumneavoastra sau sa il optimizati? Va vam ajuta noi. Practic vom pastra continutul actual al site-ului dumneavoastra si vom modifica toate elementele grafice si/sau structurale ale acesteia pentru a o aduce la un design web cat mai atragator si o functionalitate cat mai extinsa.
Optimizare SEO
Putem concepe o campanie de Optimizare SEO in functie de necesitatile dumneavoastra. Campania va fi creata si gestionata de catre consultantii nostri. Avem personal special pregatit pentru ca in urma acestor operatiuni de optimizare sa obtineti rezultatele pe care vi le doriti.
Administrare Pagina Web
Acest tip de serviciu se adreseaza companiilor care au nevoie de update-uri zilnice, saptamanale sau lunare ale paginii web si nu au timp, cunostinte sau disponibilitatea necesare sa se ocupe de aceste modificari. Tehnicienii nostri opereaza toate modificarile necesare conform cu solicitarile dumneavoastra.

 

Newsletter

Daca aveti nevoie de o pagina web din care sa puteti administra toate adresele de mail si sa puteti trimite newslettere intr-un mod mult mai simplu si mai organizat, noi va recomandam acest serviciu.