Parteneri

Am reusit sa dezvoltam pe termen lung si sa extindem la nivel international reteaua de parteneriate. Evolutia companiei include dezvoltarea modelului sau de business cu ajutorul partenerilor.

 

Grenke

     Cu ajutorul partenerului nostru, GRENKE RENTING, oferim solutii de finantare pentru echipamente IT: calculatoare, notebook-uri, tablete, servere, copiatoare, multifunctionale, imprimante si alte produse IT.


 

Panasonic

     Suntem service autorizat PANASONIC pentru echipamentele in garantie si in afara garantiei pentru Televizoare-CRT, PLASMA, LCD, LED, Camere Video, DVD-Playere, DVD-Recordere, Sisteme Home-Cinema, VHS-Playere, VHS-Recordere, Sisteme Audio pentru masina, Amplificatoare Hi-Fi, Playere Turntable, aparate portabile, casti, boxe, centrale PBX, aparate FAX, telefoane, dect, scannere, imprimante, multifunctioanle, proiectoare LCD, telefoane GSM si electrocasnice mici.


 

Kaspersky

     Solutii de securitate IT: antivirus, internet security pentru utilizatorii individuali sau small business si corporate. Echipa noastra participla la training-uri periodice de vanzari sau de profil tehnic. Consulatii noastri vor gasi intodeauna solutia optima pentru nevoile dumneavoastra de securitate astfel incat sa navigati pe internet cu siguranta.


 

Bga Reballing

    Suntem service autorizat BGA Reballing Romania. Acest statut atesta faptul ca folosim cele mai noi tehnologii in materie de rework si reballing si folosim consumabile originale pentru a schimba chip-uri BGA si SMD. Totodata respectam conditii stricte de performanta, seriozitate si profesionalism.


 

VMware

    Statutul de VMware Professional Solution Provider certifica competentele echipei GREENSOFT ca VMware Sales Professional (VSP) si VMware Technical Sales Professional (VTSP). In cadrul parteneriatului cu VMware putem implementa cu success solutii de virtualizare pe echipamente server sau workstation.


 

Brother

     Parteneriatul comercial cu Brother atesta interesul manifestat de echipa noastra pentru a alege cele mai bune solutii pentru clientii nostri. Avem in portofoliul nostru de produse: imprimante si multifunctionale laser si inkjet, consumabile originale Brother, solutii de scanare si etichetare.


 

Hp

     Hewlett-Packard este o companie specializata in producerea calculatoarelor personale, laptop-uri, servere, sisteme de stocare si servicii informatice. GREENSOFT ca HP Business Partener ofera produsele HP hardware si software precum si o gama completa de servicii si solutii in proiectarea, implementarea si suportul pentru infrastructura informationala.


 

    In cadrul parteneriatului cu DELL (DELL Registered Partner) ascultam nevoile clientilor nostri si le punem la dispozitie produse de incredere: desktop-uri, laptop-uri, servere, produse de retea si solutii software.


 

AMD

     Advanced Micro Devices Inc. este o companie americana care proiecteaza si integreaza tehnologii pentru milioane de dispozitive inteligente: PC-uri, tablete, console de gaming si servere cloud. AMD este unul din marii producatori de microprocesoare, placi de baza si procesoare grafie pentru server si calculatoare personale. GREENSOFT este AMD Select Partner.


 

Lenovo

    Lenovo Business Partner Classic intareste portofoliul nostru de produse intrand in contact cu experianta modelului de business Lenovo bazat pe eficienta operationala, inovatie si satisfactia consumatorului. Lenovo a cumparat divizia de laptop-uri de la IMB, deci continua linia de calitate si fiabilitate preluata de la IBM.


 

    Parteneriatul cu TP-LINK ne permite sa fim la curent cu ultimele tehnologii in materie de retele wireless si nu numai. De asmenea putem propune solutii WiFi atat pentru utilizatorii caznici cat si pentru medii de business.