Incarcari Cartuse

Folosind serviciile de reincarcare a cartuselor cu toner si cerneala puteti reduce cu pana la 90% cheltuielile cu consumabilele pentru imprimante, copiatoare si multifunctionale.

Un cartus cu toner se poate reincarca de 2-3 ori, dupa care apare uzura elementelor interne. Aceste subansamble pot fi inlocuite, procedeul poarta numele de remanufacturare a cartusului. In urma acestei operatiuni cartusul se poate incarca din nou de 2-3 ori. Operatiunea de reconditionare se poate repeta si ea de 3-4 ori, in functie de producatorul cartusului si alti factori ce se determina in momentul interventiei tehnicienilor nosti.

In conditii optime, un cartus cu cerneala poate fi reincarcat de pana la 20 de ori (pentru cel negru) si de 5-7 ori pentru cel color.


 

NUMARUL DE REINCARCARI POSIBILE ESTE DETERMINAT DE MAI MULTI FACTORI :

  • de intensitatea utilizarii;
  • de temperatura si umiditatea din camera de exploatare;
  • de calitatea cernelii utilizate;
  • de calitatea serviciului de incarcare;
  • de calitatea cartusului original;

    Pentru comenzi de minim 100,00 lei fara TVA (Tarif valabil pentru localitatea Constanta) asiguram gratuit ridicarea cartuselor de la sediul firmei, precum si inapoierea acestora dupa incarcare in maxim 24 ore.

Pentru cartusele aduse de dumneavoastra la sediul nostru din strada Ciprian Porumbescu Nr. 48 incarcarea se face pe loc pentru cartuse cu cerneala si in termen de 1–2 ore pentru cele cu toner.

Experienta noastra ne recomanda, suntem prezenti in acest segment de piata de mai bine de 12 ani, cartusele reincarcate de tehnicienii nostri sunt incarcate si reconditionate folosind tehnologii de ultima ora.

Intreaga echipa de tehnicieni este instruita periodic, fiind in permanenta la curent cu cele mai noi metode si practici utilizate in domeniul reincarcarilor si reconditionarilor de cartuse.

Daca aveti un cartus cu cerneala care s-a infundat din cauza ca nu a fost utilizat mai mult timp atunci va asteptam la sediul nostru unde cartusul va fi desfundat cu ultrasunete, masina cu jet de abur cald, vacuum sau prin centrifugare. Dupa procesul de desfundare a cartusului il vom goli de toata cerneala din interiorul acestuia si il vom umple cu ajutorul masinii de refill automata cu acelasi gramaj de cerneala cu care a fost livrat initial din fabrica.


 

 


 

Putem intervenii pe urmatoarele branduri de echipamente: